Justs: «Paldies, ka sajutāt manus sirdspukstus!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Justs Sirmais pēc veiksmīgās uzstāšanās Eirovīzijas pusfinālā sociālajos tīklos publicējis pateicību visiem atbalstītājiem. Pie foto, kurā Justs redzams ietinies Latvijas karogā, rādot sirsniņas žestu, viņš pierakstījis: «Paldies jums visiem par atbalstu, ko esmu saņēmis līdz šim brīdim, un paldies ka sajutāt manus sirdspukstus!»

Priecīga par Justa panākumu ir arī dziesmas «Heartbeat» autore Aminata. «Esam finālā!!!!!!!» viņa tvīto.

Oficiālajā Eirovīzijas «Youtube» kanālā publicēta Justa vakardienas uzstāšanās. Noskaties to vēlreiz!

Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kurš notiks 14.maijā, Justam būs jāsacenšas vēl arī ar Krievijas, Armēnijas, Austrijas, Azerbaidžānas, Horvātijas, Kipras, Čehijas, Ungārijas, Maltas un Nīderlandes pārstāvjiem, kuri kvalificējās 1. pusfinālā, kā arī ar Francijas, Vācijas, Anglijas, Itālijas, Spānijas un Zviedrijas dalībniekiem.

Tiek ziņots, ka finālā savu jauno dziesmu pirmatskaņos arī bijušais puišu grupas «N-Sync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake).

Eirovīzijas finālu būs iespējams skatīties LTV1 ēterā 14.maijā pulksten 22:00, kā arī mājas lapās www.ltv.lv un www.replay.lv.

Pēc «Optibet» bukmeikeru domām, šogad par uzvarētāja titulu Eirovīzijas dziesmu konkursā reāli cīnīsies divas pārstāves - Krievija ar Sergeja Lazareva izpildīto dziesmu «You Are The Only One» un Francija ar mūziķa Amira paša sacerēto un izpildīto dziesmu «J’ai cherché».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu