«The Sound Poets» izziņo papildkoncertu Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Ņemot vērā, ka uz grupas «The Sound Poets» koncertu Siguldas pilsdrupās 27. augustā biļetes tika izpārdotas nepilnu divu nedēļu laikā, 26. augustā tiks rīkots grupas papildkoncerts, informēja koncerta rīkotāju pārstāve Guna Zučika.

«Šāds notikumu pavērsiens, kad pirmais koncerts tik raiti tika izpārdots, mūs patīkami pārsteidza. Bijām plānojuši tikai vienu koncertu šovasar, bet, pateicoties klausītāju lielajai interesei, sapratām, ka ir jāorganizē papildkoncerts,» akcentēja grupas dalībnieki.

Biļetes uz papildkoncertu būs pieejamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā no pirmdienas, 16.maija. Pirmās 1000 biļetes būs pieejamas par 15 eiro. Pēc tam biļetes maksās 18 eiro.

Jau ziņots, ka koncertā «Pulsē» grupa izpildīs dziesmas gan no sava jaunākā studijas albuma «Pulsē», kas mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā «Zelta mikrofons» atzīts par «Gada albumu» un «Labāko popmūzikas albumu», gan tādas tautā jau iemīlētas dziesmas kā «Kalniem pāri» un «Emīlija».

Siguldas pilsdrupas kā koncerta norises vieta nav nejauša izvēle - tā būs «The Sound Poets» atgriešanās maģiskajā Siguldas pils pakājē pēc divu gadu pauzes.

Koncertu sadarbībā ar «The Sound Poets» organizē «Every Little Thing».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu