«Nabaklab» notiks konkursa «Hadrons 2016» fināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 18. maijā, klubā «Nabaklab» notiks Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursa «Hadrons 2016» fināls, kurā piedalīsies sešas grupas, informēja «Radio Naba» pārstāve Anete Enikova. Konkursa finālā, kas sāksies plkst.19, savu radošumu un muzikalitāti demonstrēs muzikālā apvienība «Daudzi citi», «Nation Vibe», «Strapon», «Rāva», «NYDES» un «MMMM».

Studentu grupās šogad tiek pārstāvēta Latvijas Universitātes Datorikas fakultāte, Vēstures un filozofijas fakultāte, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Bioloģijas fakultāte, kā arī šajās grupās piedalās studenti no Latvijas Mākslas akadēmijas, Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas, Rīgas Biznesa skolas un Latvijas Jūras akadēmijas.

Kā īpašie viesi šajā koncerta noslēgumā uzstāsies pagājušā gada konkursa uzvarētāji «Chomsky Chess Club».

Līdz 17. maija pusnaktij ikvienam ir iespēja nobalsot «www.hadrons.lv» par sev tīkamāko grupu, šādā veidā nosakot, kura no jauno mūziķu apvienībām saņems īpašu skatītāju simpātiju balvu. Savukārt galvenos konkursa uzvarētājus noteiks žūrija.

www.naba.lv/hadrons

Jaunajām mūzikas grupām tā ir iespēja parādīt sevi plašākai sabiedrībai - galvenajā balvā iegūstot ieraksta laiku studijā «SKAN» un iespējas uzstāties uz vasaras festivāla «Laba daba», festivāla «Bildes» un jauno studentu svētku «Aristotelis» skatuvēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu