«Dvīnes» publisko debijas EP un izdod albuma tituldziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Kreicbergs

Duets «Dvīnes» (Anastasija un Katrīne) klausītāju vērtējumam nodod savu debijas minialbumu, kas sastāv no sešām dziesmām. Divas no tām – «Set it On Fire» un «Dancefloor» – izdotas gada sākumā. Kopā ar albumu publiskota arī tā tituldziesma «Solid Colors».

Albums «Solid Colors» tapis, dvīņumāsām veiksmīgi sadarbojoties ar dīdžeju un mūzikas producentu Makree, kas ir ne tikai albuma producents, bet arī dziesmu mūzikas līdzautors, vārdu autores ir «Dvīnes». Dziesmas rakstītas pop/house žanrā.

Minialbuma dziesmas hronoloģiski savienotas stāstā, kas vēsta par dvīņumāsu personīgajiem pārdzīvojumiem un gūto pieredzi trīs gadu garumā, kad meitenes bija nolēmušas paņemt pauzi savā muzikālajā darbībā. Tās stāsta par cīņu ar nedrošību, par ticības atgūšanu un sevis iemīlēšanu no jauna.

«Tituldziesma «Solid Colors» ir visa albuma galvenās domas formulējums. Tā pauž atziņu, ka sabiedrība ir sadalīta slāņos, un mūsu dzīves uzstādījums ir nevis sekot kāda cita vēlmēm un uzskatiem, bet būvēt savu ceļu,» saka «Dvīnes».

«Dvīnes» ir dvīņumāsu duets, kas zināms, pateicoties savām oriģināldziesmām, dalībai TV šovos, kā arī sadarbībām ar vairākiem deju mūzikas producentiem.

Albumu iespējams iegādāties visos lielākajos mūzikas interneta veikalos un noklausīties mūzikas straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu