Video: Ghetto brīvrunu vārdu kaujās uzvar Edavārdi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9. jūnija vakarā Grīziņkalna sporta laukumā (Pērnavas iela 42) norisinājās spraiga hiphopa brīvrunu vārdu kauja «Štuka par bazaru», kurā piedalījās tādi reperi kā Edavārdi, Abra, Sniegs, Kažoks, Jeeka, Dēmons, Bergs u.c. Rezultātā cīņā ar jauno reperi Sniegu uzvarēja jau pieredzējušais, arī savulaik TVNET lasītāju simpātijas balvu ieguvušais hiphopa meistars, «karmas kačātājs» - Edavārdi. Noskaties video, kā tas notika!

Žūrijā sēdēja un vārdu kaujas vērtēja Ozols, Ansis, Skutelis un īpašais viesis - «Viņa», kura pati pirms fināla izpildīja vienu dziesmu.

«Štuka par bazaru» ļauj savā starpā sacensties gan jaunajiem, gan jau pieredzes bagātiem brīvrunas māksliniekiem lielas auditorijas un žūrijas priekšā. Asi vārdi mijas ar humoru, ģeniāli teikumi – ar neveiksmīgiem vārdu salikumiem, labas idejas ar vēl labāku izpildījumu. Emocijas papildina tas, ka pasākumu klātienē vēro vairāki simti skatītāju, kas gan uzgavilē, gan, ja vajadzīgs, izsvilpj dalībniekus, radot īstu, nesamākslotu Ghetto atmosfēru.

Žūrija - Skutelis, Ozols, Ansis
Žūrija - Skutelis, Ozols, Ansis Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu