«RockUp» festivāls dodas tuvāk apmeklētājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis, TVNET

Arī šogad vasaru satricinās «RockUp» festivāls, kas notiks 19. un 20. augustā sporta un atpūtas kompleksā «Zelta Zirgs», informē Andrejs Voroncovs, «RockUp Production» pārstāvis.

Šis būs jau otrais gads, kad notiks pin up, rockabilly, rokmūzikas un blūza festivāls «RockUp». Runājot par pasākumu, organizatori saka: «Ir lietas, kuras ir neaizmirstamas. Pirmais skūpsts un pirmā mīla, pirmā dziesma un pirmā vilšanās, pirmais auto un pirmais motocikls. «RockUp» festivāls ir šo izjūtu apkopojums. Laba mūzika un dejas. Rokenrols un roks. Pin-up un rockabilly dzīves stils. Vareni autiņi un skaisti motocikli. Meitenes sarkanām lūpām un pumpainās kleitās. Vīri, kas apbrīno daiļās pin up meitenes un izrāda savus spēkratus.»

Lai kopējo noskaņu padarītu košāku, dāmas tiek aicinātas ģērbties Pin Up stilā, bet kungi - rockabilly noskaņās. Turklāt arī šogad festivālā būs apskatāmi retro auto.

Organizatori parūpējušies arī par dažādām aktivitātēm. Festivālā būs pieaicināta tetovēšanas studija, bet, lai būtu vieglāk dejot, rītus sāksim ar jogas nodarbībām. Īpašs jaunums šogad būs vēdiskās cīņu mākslas nodarbības.

Runājot par grupu sastāvu, organizatori joprojām saglabā intrigu, taču sola to izziņot jau tuvākajā laikā.

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu