Velomūzika šovasar startē 25. jūnijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Velomuzika

25. jūnijā no Kolkas raga startēs šā gada Velomūzikas ceļojums. Tas vedīs pa Kurzemes celiņiem un takām, nonākot tādās vietās kā Košrags, Rinda, Ance, Kaļķi, Nogale, Dārte, Garlene, Lauciene, Griepciems, Valgale, Kaleši, Mordanga, Āpciems, Amjūdze, Cirkale, Rāpati, Vāverciems, Zlēkas, Tērande, Ošvalki, Labrags, Rīva, Apriķi un daudzās citās, kur, cilvēku uzrunāti, mūziķi ir gatavi ne tikai muzicēt, bet arī uzzināt visu par skaistākajām un īpašajām vietām apkārtnē.

Velomūzika norisinās jau piekto gadu. Šajā laikā mūziķi Kārlis Kazāks, Juris Kroičs, Māris Bīmanis, Kaspars Tobis, aktieris Arturs Krūzkops kopā ar draugiem un nejaušiem ceļabiedriem ir piedzīvojuši aizraujošus 2500 kilometrus mūzikas. Arī šogad Velomūzika maina mūziku pret naktsmājām vai, vienkāršāk sakot, rīko akustiskus koncertus naktsmāju devējiem un visiem interesentiem.

Šogad Velomūziku visērtāk satikt un saklausīt būs katru vakaru ap plkst. 20

25. jūnijā Mazirbē pie tautas nama

26. jūnijā Pāces «Annēs»

27. jūnijā pie Vandzenes tautas nama

28. jūnijā Sabiles pilskalnā

29. jūnijā «Zāgkalnos» Usmas ezera krastā

30. jūnijā pie Piltenes kultūras nama

1. jūlijā Jūrkalnes Ugunspļavā

2. jūlijā pie Kazdangas pils

Velomūzikas koncertu apmeklējums ir bez maksas.

«Es ar nepacietību gaidu 25. jūniju, kad atkal sanāksim kopā, lai dotos piedzīvojumā, kas pastāstīs par mums pašiem par redzētām un nepamanītām vietām un ļaus piedzīvot citas sajūtas pašu mūzikā. Jau piedzīvotie 2500 kilometri mūzikas tikai dod pārliecību, ka tādi būs vēl,» sajūtas, pirms došanās Kurzemes ceļos apraksta idejas autors mūziķis Kārlis Kazāks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu