«Gacho» dosies koncertēt uz Lielbritāniju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Lielbritānijā, Lesteras pilsētā, organizācija «Bērzes strazdi» ar mūziķa «Gacho» jeb Gata Irbes koncertu 17. septembrī atklās savu koncertu sezonu, informēja «Bērzes strazdi» sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Linda Burda.

«Gacho» viesošanās Lielbritānijā esot liels notikums latviešu mūzikas izpildītāju auditorijai Anglijā. Pēdējo reizi būdams apvienības «Bērzes strazdi» triju pastāvēšanas gadu atzīmēšanas pasākumā 2015. gada sākumā, mūziķis spēja gūt plašu atzinību un lieliskas atsauksmes no klausītājiem, piepildot Birmingemas klubu ar laimīgiem apmeklētājiem.

Organizācijas «Bērzes strazdi» vadītājs Toms Zeltiņš skaidroja, ka šoreiz «Gacho» koncertam būs nodrošinātas gan plašākas telpas, gan arī atbilstošāks skatuves un skaņas nodrošinājums, tādējādi mērķtiecīgi pilnveidojot gaidāmā koncerta un pasākuma kvalitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu