Sāksies festivāls «Fono Cēsis» ar Frenku Tērneru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē, 22.jūlijā un 23.jūlijā, svētku «Cēsis 810» gaitā norisināsies bezmaksas festivāls «Fono Cēsis», kas divās dienās uz skatuves pulcēs 15 grupas un sešus dīdžejus, kuru vidū būs arī «Dzelzs vilks», «Pienvedēja piedzīvojumi» un pasākuma galvenais viesis - Frenks Tērners.

Kā informēja pasākuma organizatoru pārstāvis Jānis Sildniks, festivāla vārti tiks atvērti 22.jūlijā plkst.17. Stundu vēlāk skatuvi pieskandinās «Fono Cēsis» pirmā grupa «Doni Tondo», kuras sastāvā ir mūziķis Raimonds Gusarevs jeb El Mars. Pirmajā festivāla dienā uzstāsies arī grupas «Pienvedēja piedzīvojumi», «Linga», «Inokentijs Mārpls», «Laika suns», «RR Band» un viesi no Igaunijas - «Sibyl Vane», kurus pagājušajā nedēļas nogalē varēja dzirdēt arī festivālā «Positivus».

Sestdien, 23.jūlijā, skatuvi atklās cēsnieki «Tonick». Turpinājumā uzstāsies Haralds Sīmanis, «Dzelzs vilks», «Irving Ark», «Franco Franco», «Laime pilnīga», «Bandmaster» un pasākuma galvenais viesis - Lielbritānijas folkroka zvaigzne Frenks Tērners, kuram šī būs vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs.

Gan piektdien, gan sestdien «Fono Cēsis» galvenā skatuve tiks pieskandināta līdz pat plkst.4, par ballīti rūpējoties dīdžejiem Artim Dvarionas un Egonam Reiteram.

Paralēli Rīgas ielā 47 darbosies arī «Fonoklubs», kurā īpaši šim vakaram būs pagarināts darba laiks, kā arī speciāli uzstādīta DJ skatuve āra terasē. Par dejām abu vakaru garumā gādās Artis Volfs, Monsta, «Dub:ra» un «All-Viss».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu