Jau šovakar «Kuldīgas Live Fest 2016»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šovakar, 6. augustā, Kuldīgā būs iespējams baudīt pasākumiem bagātu dienu. Jau plkst.15 koncerts Kuldīgas Sv.Annas baznīcā, kur uzstāsies iemīļotie latviešu mūziķi Raimonds Tiguls, Kārlis Kazāks un Jānis Upmanis-Holšteins. Savukārt vakarā, pēc plkst.18, Kuldīgas pilsētas estrādē norisināsies jau ceturtais Live Fest’16 mūzikas festivāls, kura sauklis šogad ir «Vairāk labas mūzikas!», pulcējot mūziķus gan no tuvākām, gan no tālākām pasaules malām.

Uzstāšanās laiki festivālā:

18.30 Citizens LV / Latvija

19.10 Miks Dukurs / Latvija

20.00 Ida Bang & The Blue Tears / Zviedrija

21.00 Virginia Maestro / Spānija

22.00 Budda Power Blues / Portugāle

23.10 Letz Zep / Apvienotā Karaliste

01.00 AC/DC Project / Lietuva

Sv.Annas baznīcas Muzikālo dievkalpojumu vadīs mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics, kurš stāsta, ka formāts nebūs kā ierastie svētdienas dievkalpojumos; tajā izskanēs Dieva vārds, notiks lūgšanas un aizlūgšanas, piemēram, par mūziķiem, kuriem šobrīd ir nepieciešams atbalsts kādā cīņā, un labu domu vēlējumi to apkārtējiem cilvēkiem. Būs iespējams dzirdēt Bībeles lasījumus, kā arī īsus stāstus par dzīvi, galvenajai tēmai paliekot baznīcai un cilvēkam. Pats mācītājs redzot šo kā meditatīvu pasākumu, kur klātesošajiem būs iespēja paskatīties uz dzīvi no cita skatu punkta, sakārtot domas vai vienkārši pievērst uzmanību savām vērtībām.

Par paredzēto muzikālo daļu katrs no mūziķiem izsakās citādāk. Raimonds Tiguls stāsta, ka spēlēs Rīta un Vakara dziesmas, bet par tām vairāk pastāstīs pasākuma norises laikā. Mūziķis

Kārlis Kazāks vēsta, ka nekad negatavo dziesmu programmas koncertiem, bet gan ļaujas mirklim,

attiecīgi Sv.Annas koncertā vadīsies pēc tai brīdī valdošajām sajūtām.

Bet Jānis Upmanis-Holšteins pavēstīja, ka spēlēs darbus no albumiem «Mosties» un fonda «Viegli» ietvaros atrodamās dziesmas – gan Knuta Skujenieka, gan Imanta Ziedoņa darbus, uzsverot, ka tās neesot īsti dziesmas, bet gan muzikālie dzejas lasījumi, skaidrojot, ka dzeja ir citādāka nekā dziesmu vārdi – ar padziļinātāku jēgu.

Biļetes joprojām ir pieejamas www.bilesuparadize.lv, kā arī visās Biļešu Paradīzes kasēs. Biļešu cena uz Muzikālo dievkalpojumu – 7 eur, uz Kuldīgas Live Fest 25 eur.

Vairāk info www.livefest.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu