Ūdrītis depresijā, no slimnīcas tiks pārvests uz mājām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Izdevums «Kas Jauns» apkopojis jaunāko informāciju par mūziķa, grupas «The Hobos» līdera Rolanda Ūdra jeb Ūdrīšā veselības stāvokli pēc smagā auto negadījuma, kas notika pirms četriem mēnešiem. Izdevums ziņo, ka pēc dažām dienām viņš atgriezīsies no rehabilitācijas centra Siguldā un ārstēšanos turpinās mājās kopā ar ģimeni – sievu Ilonu Balodi-Ūdri un septiņus mēnešus veco dēlu Bārtu.

Sarunā ar izdevumu Balode atklāj arī detaļas par liktenīgo 7. janvāra nakti. Pēc koncerta «ReLOVEution» Ūdris kopā ar kolēģiem un draugiem sarīkoja nelielas svinības. Tika lietots arī alkohols. "Bārtam tieši apritēja mēnesis, par ko Rolands ļoti priecājās un šķita, ka dzīve ir sakārtojusies. Taču tad vienā brīdī viss pārvērtās, jo Ūdrīti Artilērijas ielā notrieca automašīna,» izdevumam stāsta Ilona.

Nesen viņa saņēmusi arī Valsts policijas lēmumu par avāriju, kurā nolemts, ka krimināllieta ir izbeigta, jo notikušajā ceļu satiksmes negadījumā ir vainojams pats Ūdrītis, kurš nenovērtēja attālumu līdz transportlīdzeklim, kas viņu notrieca.

Ilona nav apmierināta ar šādu iznākumu, jo auto braucis ar 72 km/h lielu ātrumu atļauto 30 km/h vietā. Viņa jau vērsusies pēc juridiskās palīdzības pie advokātiem.

Tikmēr pats Ūdrītis turpina atlabt. "Viņa apziņa ir skaidra, un viņš saprot savu stāvokli un to, ka nekas vairs nav tā kā agrāk,» stāsta Ilona. "Rolandam pēdējais mēnesis ir grūts. Pēc Jāņiem sākās depresija. Nekādi vairs neizdevās viņam uzlabot omu. Pēdējās nedēļas viņš pat atsakās darboties, kļuvis apātisks, dusmojās uz visiem un nepārtraukti saka, ka grib mājās."

Izdevums vēsta, ka Ūdris šobrīd neatceras vairākus mēnešus no savas dzīves pirms un pēc avārijas. To, kas ar viņu noticis, viņš zina no sievas stāstītā.

Vēlam izturību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu