Aivars Birzmalis un Janis Misiņš izdod popkantri albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iedvesmojoties no Amerikas labākajiem popkantri mūziķiem, Latvijā klausītāju vērtējumam jaunu pop rock country stila mūzikas desmit oriģināldziesmu albumu «Viņa» nodod Aivars Birzmalis un Jānis Misiņš.

«Kantri nav šlāgeris. Negribam, lai tos abus bāž vienā maisā. Ģitāras spēlēšanas maniere un aranžējumi mūsu oriģināldziesmas padara par kvalitatīvu, mūsdienīgu kantri mūziku, kas noteikti var sacensties ar labākajiem pop rock country žanra izpildītājiem,» uzsver Aivars Birzmalis, kuru ar Jāni Misiņu vieno daudzu gadu izkoptā kantri mūzikas gaume.

Albumā iekļautas jau zināmas dziesmas - «Manas lauku mājas», «Reizi nedēļā» un «Bruņinieks», kuras ir skanējušās radio raidījumā «Dzintara dziesmas», ir skanējušas.

Dziesmas klausāmas Soundcloud un tuvākajā laikā būs pieejamas arī mūzikas servisā Spotify, savukārt taustāmā veidā albumu var iegādāties spēlēšanas vietās vai sociālajā tīklā Facebook. Šobrīd mūziķi turpina darbu pie albuma angliskās versijas, kas patiks tiem, kuri uzskata, ka īsts kantri ir tikai angļu valodā.

Par mūziķiem

Aivars Birzmalis (vokāls, mūzikas autors) un Jānis Misiņš (ģitāra, mandolīna, bandžo, dziesmu aranžija) dažādos pasākumos kopā sāka spēlēt 2013. gada februārī. Pirmā dziesma sarakstīta 2014. gada aprīlī ar Kristīnes Kalniņas vārdiem, kura ir autore arī pārējo dziesmu tekstiem. 2016. gada augustā pabeigts darbs pie pirmā oriģināldziesmu studijas albuma ar nosaukumu «Viņa». Ierakstos piedalījušies Latvijā zināmi augstas klases mūziķi - Artis Orubs, Edvīns Ozols, Kristaps Rullis un Juris Kristons. Dziesmas iespēlētas «Sound Division Studios» - ierakstīja un miksēja Ivars Ozols un Krišjānis Geidāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu