Noskaties, kā «The Sound Poets» gatavojas šīs vasaras vienīgajam koncertam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šajā nedēļas nogalē - 26. un 27. augustā Siguldas pilsdrupās grupa «The Sound Poets» sniegs šīs vasaras vienīgos koncertus Latvijā. TVNET komanda devās ciemos pie grupas uz mēģinājumu telpu, lai ielūkotos, kā norit koncerta sagatavošana, kā arī mēs viņiem sarūpējām uzdevumu - uzgleznot Siguldas koncertieraksta vāku (ja tāds ieraksts tiktu veidots). Skaties video!

Grupas dalībnieki, kuri izvēlējušies sniegt tikai vienu koncertu, tiesa, kas ir izvērtušies par diviem šovasar, uzsver: «Mēs bijām nolēmuši, ka nav ko lieki apnikt citiem un labāk uztaisīt vienu koncertu, bet tā pa riktīgo! Mēs ļoti gatavojamies šim koncertam. Tie, kas atnāks, tie redzēs - gatavojamies pat nedaudz pārsteigt paši sevi.»

Siguldas pilsdrupas kā koncertu norises vieta nav nejauša izvēle - tā būs «The Sound Poets» atgriešanās maģiskajā Siguldas pils pakājē. Turpina grupas bundzinieks Pēteris Lunde:

«Es dzīvoju Siguldā, bet šī pilsēta tika izvēlēta ne tikai tādēļ. Pirms diviem gadiem mums tur bija vienreizēji skaists koncerts, tā vieta bija pasakaina, skaista.

Mums patika, kā Siguldas pilsēta mūs uzņēma. Protams, Latvijā ir ļoti daudzas skaistas vietas, kur koncertēt, un to mēs arī darīsim...»

Šis būs «The Sound Poets» albuma «Pulsē» koncerts, tomēr grupas solists Jānis Aišpurs ar humoru sola arī kādu no vecajiem gabaliem uzspēlēt:

«Koncertā būs the best of no mūsu neskaitāmajiem albumiem, vismaz diviem. Protams, ka būs vecie labie gabali.

Jaunas dziesmas nebūs, bet varbūt kāda dziesma jaunās skaņās.»

Informējam, ka abas dienas koncerta teritorija tiks atvērta no plkst. 19:00, īpašie viesi kāps uz skatuves plkst. 20:15, bet «The Sound Poets» - 21:00. Pasākums beigsies ap plkst. 23:00. VIP biļešu īpašniekiem tiks nodrošināta speciāla autostāvvieta netālu no ieejas teritorijā, aiz Kr. Barona apļa.

Galvenais atbalstītājs Lattelecom. Atbalsta Siguldas novada Dome. Iesaka: Tvnet, Radio SWH, Diena, draugiem.lv un Ieva.

Koncertu sadarbībā ar «The Sound Poets» organizē «Every Little Thing».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu