«Cilvēks-sapņotājs» izdod debijas EP «Savādās būtnes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju elektropopa grupa «Cilvēks-sapņotājs» laidusi klajā četru dziesmu debijas EP «Savādās būtnes». Četru jauniešu grupa no Daugavpils savā mazalbumā ietvēruši četras pilnīgi jaunas un līdz šim nedzirdētas dziesmas.

Darbs pie debijas mazalbuma sācies šā gada sākumā, kad mūzikas grupa nolēmusi, ka pēc vairāku singlu izdošanas ir nepieciešams pievērsties kādam apjomīgākam projektam.

Mazalbums ieturēts vienotā «elektro» stilā, līdz ar to tajā pārsvarā dzirdami dažādi sintezatori un elektriskās bungas.

Jūlijā debijas EP ierakstīts studijā Reiga, Rīgā. Ierakstu veicis un EP miksējis Uģis Vilcāns.

«Cilvēks-sapņotājs» ir četru jauniešu dibināta grupa, kas sākusi savu darbību 2014. gada 1. janvārī Daugavpilī. Grupas jauniešus apvieno ideja, ka ar mūziku ir iespējams «saskatīt to, kas liekas neredzams, un sajust to, kas liekas tāls un nereāls.» «Cilvēks-sapņotājs» aicina savas mūzikas klausītājus «sākt sapņot nomodā».

Mazalbums pieejams Spotify, Soundcloud, Bandcamp un citos mūzikas straumēšanas servisos. Pavisam drīz mazalbums būs pieejams arī iTunes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu