Vecrīgas sirdī notiks ceturtais Ezīšfests

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27. augustā, no plkst. 16.00 līdz pat rītam, Vecrīgā jauniešu un studentu iemīļotais bārs «Ezītis miglā» jau ceturto gadu par godu vasaras noslēgumam rīkos hipsterīgo pilsētas festivālu Ezīšfests, kurš apkopo sevī četrus elementus – mūzika, māksla, atpūta un izklaide. Šogad festivāla tēma ir «Ezīšfests – kronis vasarai!». Pasākums norisināsies Rīgas Domes stāvlaukumā (Mazā Jauniela 5).

Ezīšfestā ikviens varēs izbaudīt bagātīgu un katra gaumei atbilstošu festivāla programmu. Visa pasākuma garumā uz skatuves būs klausāmi pašmāju mūziķi, bet paralēli tam festivāla teritorijā norisināsies dažādas radošās aktivitātes, darbnīcas, konkursi, atrakcijas un citas izdarības, kurās varēs iesaistīties gan jaunieši, gan ģimenes ar bērniem, gan arī omītes un opīši.

Ieeja pasākumā un vairums aktivitātes būs bez maksas.

Dažādus labumus varēs iegādāties Ezīšfesta tirdziņā, izsalkušie apetīti aicināti remdēt Burgerēšanas sacensībās, bet izslāpušie veldzēties varēs īpašā Oakheart ruma pongā, kur veiksmīgākie spēlētāji tiks pie vērtīgām balvām. Atpūtas zonā varēs baudīt prieka mirkļus, iekārtojoties uz pufu maisiem un spēlējot dažādas galda spēles vai vienkārši klausoties mūziķu uzstāšanās. Par vēdera priekiem gādās «Ezītis Miglā» pavāri, gatavojot lieliskus burgerus un citus labumus.

Pirmie 100 festivāla viesi iegūs īpašas aproces, ar kurām saņems draudzīgas atlaides bārā ēdieniem un dzērieniem visa pasākuma garumā. Tie, kuri festivālā ieradīsies sagatavojušies, ar kroni uz galvas, saņems pārsteiguma balvas.

Ezīšfests
Ezīšfests Foto: Publicitātes foto

Šogad «Ezītis miglā» sadarbībā ar Oakheart rumu ir parūpējies par īpašu pārsteigumu. Visas dienas un nakts garumā festivāla apmeklētāji varēs izmēģināt lielformāta galda futbolu, angliski zināmu kā Human Soccer vai Live-Kicker. Tas tiek spēlēts tāpat kā galda futbols, taču ierasto figūriņu vietā iejūtas cilvēki. Būs arī īpašs turnīrs ar pārsteiguma balvām.

No plkst. 18:00 Ezīšfesta teritorijā norisināsies Lāčplēša alus īpašais novusa turnīrs «Brīvā laika varoņi!», kura uzvarētājs mājup dosies ar novusa galdu. Visas dienas garumā uz skatuves kāps dažādas grupas un mākslinieki, bet īpašs pārsteigums viesiem būs 23:00, kad uz Ezīšfesta skatuves kāps slepenais mākslinieks ar īpašu performanci. No plkst. 1 naktī spēlēs diskžokejs, tāpēc visi laipni aicināti uz jauku vasaras noslēguma ballīti uz Vecrīgas bruģa.

SKATUVES PROGRAMMA

16:00 Strapon

17:00 Grupa Krāsas

18:00 Cacophonics

19:00 MMD

20:00 The Black Pockets

20:45 Burgerēšanas sacensības

21:00 Martas asinis

22:00 Inokentijs Mārpls

23:00 Slepenais mākslinieks

00:00 Ghettozloba

00:45 Dj Šakīlonīl un ballīte līdz rīta gaiļiem

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu