Alisei Jostei jauns video un plāni rudenim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Mūziķe Alise Joste vasaras sezonu noslēdz ar dziesmas «Mirrors» dzīvā ieraksta pirmizrādi un gatavojas rudens koncertu sērijai Latvijā un ārvalstīs.

«Rudens koncerti ir tuvāk, nekā varētu šķist. Laika vairs nav daudz, un mēs aktīvi plānojam un domājam, kā tajos uzburt mājīgu un siltu atmosfēru, kurā ikkatrs varētu justies kā paviesojies kopā ar mums. Tādēļ arī video centāmies radīt kā nelielu skici tam, kas varētu būt gaidāms koncertos,» stāsta Alise Joste.

Video versijā «Mirrors» skanējumu papildina Jānis Šipkēvics un Kārlis Josts. Abi mūziķi piedalīsies arī 6. un 7. oktobrī gaidāmajos Alises Jostes koncertos Rīgā, K.K. fon Stricka villā. Šādā sastāvā mūziķi ir uzstājušies vairākas reizes Latvijā un Igaunijā, visur izpelnoties lielu klausītāju atzinību.

Alises Jostes rudens koncertu sērija sāksies jau šonedēļ Viļņā, kur viņa piektdien un sestdien sniegs trīs priekšnesumus «Loftas» festivālā un pilsētas svētkos, bet novembrī mūziķe dosies divu nedēļu Vācijas koncertturnejā, uzstājoties Berlīnē, Hamburgā, Minhenē, Brēmenē un citās lielākajās valsts pilsētās.

Visos koncertos skanēs dziesmas gan no Alises pirmā, gan otrā studijas albuma «Hardships are Ships», kas nāca klajā pagājušā gada nogalē, izpelnoties augstu mūzikas speciālistu vērtējumu – tas saņēma «Austras balvu» par labāko 2015. gadā Latvijā izdoto albumu un «Zelta mikrofonu» kategorijā «Labākais dziesminieku albums».

Alises Jostes 2016. gada rudens koncertu sērija:

Viļņa

02.09./17:00 Vasaros Terasa

02.09./23:00 Loftas

03.09./18:30 Loftas Fest Europavox Stage

Rīga

06.10. un 07.10./20:00 K. K. fon Stricka villa, A. Briāna ielā 9, piedaloties Jānim Šipkēvicam un Kārlim Jostam

Vācija

08.11. Passau, Kaffeewerk

09.11. München, Einstein Kultur

10.11. Dresden, Blaue Fabrik

11.11. Jena, Brandmarken

12.11. Magdeburg, Volksbad Buckau

13.11. Berlin, Nussbreite

14.11. Hamburg, Kukuun

15.11. Wuppertal, Viertelbar

18.11. Bremen, Karton

19.11. Münster, Schnabulenz

20.11. Köln, Hinterhofsalon

www.facebook.com/alisejoste

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu