Jaunpiebalgas estrādē mūzikas festivāls «Satiksimies Piebalgā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

3. septembrī Jaunpiebalgas estrādē notiks mūzikas festivāls «Satiksimies Piebalgā», informē «Neatkarīgās mūzikas producentu grupas» pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons.

Mūzikas festivāls ir kļuvis par Piebalgas novada neatņemamu vasaras kultūras notikumu. Jau 14 gadus festivāla «Satiksimies Piebalgā» devīze ir « Visiem vecumiem, jebkuram dvēseles noskaņojumam, labam garastāvoklim». Šo gadu laikā festivālā ir uzstājušās gandrīz visas Latvijas populārākās mūzikas grupas un izpildītāji, kā arī ir piedalījušies daudzi deju kolektīvi un tautā iemīļoti aktieri.

Vairākus gadus no festivāla ienākumiem tika atbalstīti dažādi projekti - radīta videofilma par Piebalgas novadu, tika palīdzēts Jaunpiebalgas novadpētniecības muzejam, kā arī Svētā Toma baznīcai.

Attaisnojot festivāla devīzi, šogad tajā uzstāsies populārākie šlāgermūzikas pārstāvji - Žoržs Siksna, Liene Šomase, kā arī grupas «Galaktika», «Riči», «Apvedceļš» un «Duets Sandra». Atgriešanos uz skatuves sola viena no deviņdesmito gadu populārākajām pašmāju deju mūzikas grupām «Hameleoni», kas prezentēs savu jauno singlu «Mūsu stāsts».

Festivāla programmā plānots arī deju grupas «Haidar» priekšnesums.

Programmas nakts daļā uzstāsies grupas «Z-Scars» solists Andris Kivičs, kā arī grupas «Olas» solists Arvis Reiks.

Biļetes iespējams iegādāties visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī pasākumā uz vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu