Reperis rolands če izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Hiphopa izdevniecība «Karaļūdens» un Dirty Deal Audio HQ piedāvā repera rolanda če jaunāko albumu «NIMFO». Ieraksts vietnē «Bandcamp.com» iespējams straumēt un digitāli lejupielādēt bez maksas vai par paša noteiktu cenu. Drīzumā gaidāms arī visos lielākajos mūzikas veikalos un straumēšanas servisos internetā.

«Tas ir stāsts par indivīda ķermenisko pieredzi pasaulē, kas pilna iespēju un vilinājumu. Nedarbojoties bremzēm, ātrums šķiet daudz lielāks, līdz ar to klausītājs izjutīs mežonīgas vibrācijas, kas nepametīs viņa pirkstu galus vēl labu laiciņu pēc ieraksta noklausīšanās,» teikts repera paziņojumā.

Albuma pirmais vēstnesis bija video dziesmai «2.0».

««2.0» ir mana atgriešanās multimediju atskaņotājos pēc vairāku gadu pauzes, metamorfoze no patērētāja radītājā, kas šo gadu laikā ir kļuvusi par vitālu nepieciešamību. Tā ir konkrētā laika un telpas fiksācija, indivīda fizisko un garīgo stāvokļu aizvien jauni atklājumi jebkurā momentā, kurā mums ir dots eksistēt. Neskatoties uz to, es aicinu jebkuru klausītāju ļaut vaļu iztēlei un interpretēt dziesmas saturu pēc saviem ieskatiem un pieredzes,» tā reperis.

«NIMFO» ierakstīts, miksēts un māsterēts Dirty Deal Audio HQ studijā, Rīgā.

«Karaļūdens» ir izdevniecība, kas atbalsta pašmāju hip-hop māksliniekus un izdod mūziku, kas ir ierakstīta «Dirty Deal Audio HQ» ierakstu studijā. Līdz šim «Karaļūdens» izdevis 11 ierakstus, no kuriem 8 ir Latvijā radīta repa izlases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu