Dons publisko jaunu singlu un izsludina lielkoncertu Arēnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Plūme

Dziedātājs Dons izdod otro singlu «Tepat» no oktobrī gaidāmā albuma ar tādu pašu nosaukumu «Tepat». «Ceļš pie dziesmas sākās nakts vidū, kad piesēdos pie klavierēm un ļāvos tam brīdim, kad visapkārt ir kluss un mierīgs. Naktis vienmēr ir bijušas manas sabiedrotās dziesmu rakstīšanai,» komentē Dons.

Dziesmas vārdu un mūzikas autors - Dons, dziesmas producents – Krišjānis Geidāns. Ierakstā piedalījušies ģitārists Mārcis Auziņš, basists Toms Poišs un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds. Ieraksts tapis studijā Sound Division, Mute studija, ieraksta inženieris Rūdolfs Budze, mikss - Krišjānis Geidāns, masterings - Ģirts Laumanis (Hodila Studija).

Līdz ar singla iznākšanu sākta biļešu tirdzniecība uz gaidāmā albuma lielkoncertu Arēnā Rīga 2017. gada 14. februārī. «Jau tagad ar nepacietību gaidu 14. februāri, kad atkal būs emociju pilns vakars. Katrs koncerts vienmēr atnes jaunas un nepieredzētas sajūtas!» tā par gaidāmo koncertu saka Dons.

Arēnas koncertā Dons atskaņos gan klausītāju iemīļotas dziesmas, gan jaunā albuma programmu.

No šodienas biļetes iespējams iegādāties www.ekase.lv un t/c Spice informācijas centrā.

Pirmās trīs dienas (15.09.-17.09.) stāvvietu biļetes nopērkamas par īpašo cenu 15 eiro. Uz koncertu nopērkamas arī sēdvietas (20-35 EUR) un biļetes invalīdiem.

Bērniem līdz 5 gadu vecumam vecāku pavadībā, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez maksas. Bērniem no 5 gadu vecuma nepieciešama ieejas biļete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu