Klajā nāk jauns Helēnas Kozlovas albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 24. septembrī, dienas gaismu ieraudzīs jaunākais Helēnas Kozlovas albums «Tāluma tuvumā». Atvēršanas svētki tiks svinēti klubā «Nabaklab» (Z.A.Meirovica bulvārī 12), kur koncertprogrammu veidos Helēna Kozlova, muzikālā apvienība «Zāle», pirms un pēc koncerta spēlēs DJ Muzadrive.

Helēna Kozlova ir latviešu neatkarīgās mūzikas dziedātāja un dziesmu autore, kas uzstājusies gan solokoncertos, gan kopā ar grupām «Skumju akmeņi» un «Levīti». «Tāluma tuvumā» ir Helēnas trešais soloalbums. Albumu izdod NABA MUSIC / MELO Records.

Albumā «Tāluma tuvumā» apvienotas 11 kompozīcijas, kas ierakstītas pirms vairāk nekā desmit gadiem pasaku mājā «Undīne», koncertā «Kedu saiets», studijās pie Tāļa Timrota, Roberta Ūdra, Laura Vorslava. Skaņas apstrādi veidoja Lauris Vorslavs. Helēnas Kozlovas izpildījumā dzirdams ne tikai vokāls, bet arī klavieres, ģitāra, blokflauta, kā arī dažādas mūzikas un vārdu virtenes.

Noklausies dziesmu «Ilgu vējš».

Albuma atvēršanas svētku koncerts gaidāms sestdien, 24. septembrī mūzikas klubā «Nabaklab».

Ieeja klubā no plkst. 17., koncerta sākums plkst. 20. Ieejas maksa 4.00 EUR. Pasākuma laikā varēs iegādāties arī jauno albumu CD formātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu