Ozols ar koncertu «Palladium» koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto /TVNET

Svinot savu muzikālās un radošās darbības 20. gadskārtu, hiphopa mākslinieks Ģirts Rozentāls jeb Ozols 2. decembrī «Palladium» koncertzālē rīko īpašu jubilejas koncertu, informē koncerta rīkotāju «Positivus Music» pārstāvji. Jubilejas koncertprogrammā «Laika kapsula» Ozols izpildīs aizvadītajā divdesmitgadē tapušus skaņdarbus. Uz skatuves hiphopa māksliniekam pievienosies viņa draugi un domubiedri, ar kuriem šo gadu laikā izveidojusies sadarbība neskaitāmos projektos.

Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību «Austrumu bloks» viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, vienīgais no latviešu hiphopa izpildītājiem sasniedzis «Zelta diska» statusu ar albumu «Cieņa un mīlestība» un četras reizes saņēmis «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu», turklāt aizvadītajā gadā «Zelta mikrofons» saņemts tieši par atgriešanās albumu «Atpakaļ nākotnē».

Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību viņš sāka 1996.gadā grupu «Fact» un «Rool Makaz» sastāvā. Savukārt solokarjeru viņš sācis aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» 2000.gadā, kuram sekoja albums «Cieņa un mīlestība» 2001. gadā un gadu vēlāk albums «Augstāk, tālāk, stiprāk». Nākamais albums «Dūzis» iznāca 2003.gadā, bet 2009.gadā tika izdots albums «Neatkarība». Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015.gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu «Atpakaļ nākotnē».

Izziņot īpašo jubilejas koncertu, klajā tiek laists singls «Laika kapsula». Dziesmas mūzikas autors ir elektroniskās mūzikas apvienības «Dirty Deal Audio» producents «NiklāvZ», ar kuru iepriekš Ozols sadarbojās arī albuma «Atpakaļ nākotnē» tapšanā.

Jaunā dziesma ir stāsts par mirkļiem un notikumiem, uz kuriem atskatoties šodien var pasmaidīt. Stāsts par jaunības maksimālismu, pirmajām izklaidēm, pirmajiem panākumiem dzīvē. «Laika kapsula» ietver trīs posmus, kuriem lielākā daļa cilvēku dodas cauri savas dzīves laikā - bērnība un bezrūpīgā jaunība, brieduma gadi un karjera, kā arī atkāpe no visa jeb vecumdienas.

"Laika kapsula" koncerta biļetes no 28. septembra pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs un internetā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu