«Bildes» sākas ar festivāla mūziķu un viņu bērnu koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 2. oktobrī, ar «Bilžu» mūziķu un viņu bērnu koncertu sāksies šī rudens mūzikas un mākslas festivāla «Bildes» koncertprogramma, informēja «Bilžu biroja» vadītāja Tija Auziņa. Pārstāvot «Bilžu» dalībnieku muzikālās ģimenes, uz vienas skatuves dziesmās, emocijās un profesionālajā pieredzē dalīsies dažādu paaudžu izpildītāji. Koncerta programmu veidos 15 ģimeņu priekšnesumi.

Koncerts «Ielūdz «Bilžu» mūziķi un viņu bērni» notiks 2.oktobrī plkst.18 mūzikas klubā «Kaļķu vārti», un tajā uzstāsies Armands un Andrievs Alkšņi, Fārti un Riekstiņi, Igeta un Krišjānis Gaiķi un Marita, Kristaps Karpi, Aivars un Zane Gudrie, Nils Īle ar ģimeni, Ziemeļu ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki un citi.

Koncertu vadīs dziedātāja Ieva Sutugova un dziesminieks Arnis Miltiņš.

Nākamais festivāla koncerts būs folkkoncerts, kas notiks 5. oktobrī mūzikas klubā «Kaļķu vārti». Šo koncertu vadīs Egons Pičners, un tajā piedalīsies Ieva Akuratere, Uldis Kākulis un Aivars Hermanis, Valdis Atāls, Anta Eņģele, Jānis Jansons, Ēriks Loks, Laima, Arnis un Kārlis Miltiņi, Uldis Ozols un Matīss Ozols, Egons Pičners, Igors un Patriks Siliņi un citi mūziķi.

Jauno dziesminieku koncerts notiks 6.oktobrī mūzikas klubā «Kaļķu vārti», un tajā piedalīsies Ilze Fārte, Mikus Frišfelds, Kārlis Kazāks, Anete Kozlovska, Mārtiņš Križevics, Mikus Straume, Jānis Uplejs, Lauris Valters, Gatis Zotovs, Edgars Rakovskis, Krists Indrišonoks, Imants Daksis, Anita Zambare un Helvijs Kārkliņš, kā arī Anneli Arro un Matīss Skrebelis. Koncertu vadīs Kārlis Kazāks.

Savukārt mūzikas namā «Daile» 10.oktobrī notiks «Bildēs» sevi jau pieteikušo grupu un radošo personību kopprojektu koncerts. Nākamie festivāla koncerti jau notiks Rīgas Kongresu namā, piedāvājot jauno grupu un «Bilžu» veterānu kopprojektu koncertu, koncertu bērniem un «Bilžu» veterānu koncertu. Rīgas Kongresu namā festivāla koncerti notiks 22. oktobrī un 23. oktobrī.

Biļetes uz festivāla koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu