«Gatis Ziema un Karaliskā dekadence» izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. oktobrī, plkst.20.30 Anglikāņu baznīcā notiks progresīvā pankroka orķestra «Gatis Ziema un Karaliskā dekadence» debijas albuma «Pēdējā derība. Pirmā daļa» prezentācijas pasākums. «Gata Ziemas un Karaliskās dekadences» debijas albums ir pirmā daļa no paredzētās «Pēdējās derības» triloģijas.

Kā paskaidro apvienības līderis - mūzikas un tekstu autors Gatis Ziema -, albuma koncepta pamatā ir fiktīvs mīlas stāsts pašam pret sevi, kurš risinās dialoga formā, manifestējot autora solipsisko pasaules redzējumu.

Tā kā patlaban mūziķis par savu dzīvesvietu ir izvēlējies Grieķijas pilsētu Salonikus, albumā saklausāmas daudzas Austrumu kultūras atsauces.

Albuma «Pēdējā derība. Pirmā daļa» ieraksts tapa 2016. gadā Cēsīs, studijā «Hodila rec». Visi orķestra dalībnieki ir profesionāli mūziķi, kuri paralēli piedalās arī citos projektos.

Patlaban sastāvā spēlē orķestra komponists, vokālists un ģitārists Gatis Ziema, basģitārists Māris Rupainis, bundzinieks un perkusionists Matīss Akurāters, vijolnieces Monta Zalkalne un Laura Elīza Muskare. Savukārt Marta Rācene spēlē altu, Elizabete Balčus - flautu, Armands Eidiņš - trompeti un Andrejs Jastrebinskis - saksofonu.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu