Foto: Fon Stricka villā Alise Joste

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

6.,7. un 8. oktobrī Rīgā, K.K. fon Stricka villā pirmo reizi īpašus koncertus sniedz gaisīgā un romantiskā pašmāju dziesmu rakstniece Alise Joste. Koncertos Alise ņēmusi talkā divus jau labi zināmus mūziķus - bijušo «kosmosieti» Jāni Šipkēvicu, kurš spēlē taustiņus un ar savu meistarīgo falsetu veido skanīgas divbalsības, un «Momend» līderi, savu laulāto draugu Kārli Jostu. Aplūko foto no ceturtdienas koncerta!

Jostes mūzika ir intīma, trausla un neviltota. Tie ir dziļi personiski stāsti, askētiskas muzikālās aranžijas un ēteriska balss, kas klausītāju ieved viņa paša iekšējā pasaulē, ļaujot uzelpot pēc ikdienas steigas.

Kopš muzikālās darbības sākuma Joste ir izdevusi divus studijas albumus. Plašāku uzmanību viņa izpelnījusies ar savu otro albumu «Hardships Are Ships», kas pērn ticis apbalvots gan ar jaundibināto «Austras balvu», gan «Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu» kategorijā «Labākais dziesminieka albums».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu