Valmiermuižā uzstāsies grupa «Sigma»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. oktobrī, plkst. 20 omulīgajā Valmiermuižas klēts viesistabā ar akustisko koncertu uzstāsies dzejroka apvienība «Sigma», informē Valmiermuižas kultūras biedrība.

Grupas mūzikā jaušama poproka, indie roka un elektroniskās mūzikas ietekme, kuras papildina arī amerikāņu minimālisma mūzikas idejas. Mūzika tiek radīta sadarbībā ar jaunākās paaudzes dzejniekiem, radot performanci ar īpašu atmosfēru. Grupas sastāvā spēlē Jānis Ozoliņš (balss, taustiņi), Kaspars Lastovskis (bass) un Uģis Eihvalds (sitamie instrumenti).

Pati grupa savu veikumu apraksta kā mūziku no sirds dziļumiem – tā ir melanholiski filozofiska un konceptuāli nospodrināta līdz sīkākajai detaļai, ļaujot lielāko uzmanību pievērst vokāla un klavieru saskanībai. Grupa «Sigma» spēlē mūziku pieaugušajiem, kas novērtē vienkāršības spēku.

Foto: Publicitātes foto

Iestājoties rudenīgi dzestrajam laikam, Valmiermuižas klēts līdzās alus darītavai aicina pavadīt vakarus mājīgā gaisotnē, baudot mākslu, dzīvā Valmiermuižas alus garšas un ar tām saderīgu ēdienu. Valmiermuižas kultūras biedrība sarūpējusi trīs neatkārtojamus vakarus, kuros būs iespēja baudīt neierastus muzikālos priekšnesumus un Latvijas nevalstisko teātra organizāciju viesizrādes.

Ielūgumi uz koncertu iepriekšpārdošanā 5 EUR, bet pasākuma dienā tie būs par 1 EUR dārgāki.

Ielūgumus var iegādāties: Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai (Dzirnavu iela 2); Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā (Aristida Briāna iela 9) un «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Nākamie vakarēšanas pasākumi

16. novembris – izrāde «Pēdējais pionieris», rež. Dmitrijs Petrenko

1. decembris – izrāde «Trīs stāsti», rež. Varis Piņķis

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu