Latviešu grupa «Once Upon» izpelnās ievērību «Independent Music Awards» ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupas «Once Upon» dziesma «A Letter to My Agony» tikusi nominēta ASV 15. ikgadējai Neatkarīgās mūzikas balvai kategorijā «Labākais Metal/Hardcore singls 2016», tādējādi tiekot atzīta par vienu no 2016. gada ievērojamākajiem neatkarīgās mūzikas ierakstiem.

Šobrīd grupas dziesma ir izturējusi sīvu konkurenci, iekļūstot to piecu dziesmu sarakstā, kas pretendē uz balvu. Uzvarētāju pasludināšana un apbalvošanas ceremonija risināsies 12.novembrī Ņujorkā, ASV.

«Independent Music Awards» šogad pasniegs balvas 15. reizi, akcentējot inovatīvos mūziķus, kas savus ierakstus izdevuši paši, kā arī neatkarīgo ierakstu kompāniju māksliniekus.

«Metal/Hardcore» nomināciju ierakstus vērtējusī žūrija sastāv no mūziķiem un mūzikas industrijas pārstāvjiem. Mūziķus pārstāv Amy Lee («Evanescence»), «Slayer», «Shinedown», «Sepultura», Warren Haynes («The Allman Brothers Band», «Les Claypool», «Coheed and Cambria»), industriju - Benji Rogers («PledgeMusic»), Fred Beteille («Music Business Association»), Anthony DeCurtis («Rolling Stone»).

Alternatīvā/modernā metāla grupa «Once Upon» radusies 2012. gada rudenī, grupas sastāvā spēlē - Artūrs Ročāns (vokāls), Edgars Meijers (ģitāra), Artūrs Krasts (bungas), Jānis Brolišs (ģitāra) un Edgars Poika (basģitāra).

2014. gada aprīlī «Once Upon» piedalījās konkursa «Metal 2 the Masses» Latvijas atlasē un pēc žūrijas un fanu lēmuma tika izvēlēta pārstāvēt Latviju lielākajā Lielbritānijas smagā metāla festivālā «Bloodstock 2014» .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu