Reperis Reiss izdod jaunu albumu «Kad kuģi apledos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. oktobrī hiphopa izpildītājs Reiss sadarbībā ar albuma producentu Kārli Indrišonoku ir laidis klajā albumu ar nosaukumu «Kad kuģi apledos». Ieraksts ir atrodams Youtube un Soundcloud platformās, kur to var iegūt, bez maksas lejuplādējot, kā arī drīzumā būs pieejams lielākajos straumēšanas servisos.

«Albumam cauri vijas scenārijs, kurš stāsta par izpildītāja un viņa alter ego strīdu. Par to, kā izpildītāja alter ego cenšas ietekmēt viņa dzīvi un pierādīt, ka šis alter ego ir pārāks/stiprāks viņa dzīvē. Šis alter ego cenšas pierādīt, ka izpildītājs bez viņa būtu tukša vieta. Šis ir stāsts, kurā ir gaišie un tumšie mirkļi. Mēs ar Kārli centāmies ar skanējumu uzsvērt tos brīžus, un, manuprāt, mēs esam to izdarījuši godam,» šādi par albumu izsakās izpildītājs.

«Nākotnes plāni būs simtprocentīgi izlaist albuma singliem pārīti videoklipu, kā arī drīzumā būs plašāka informācija par albuma prezentācijas koncertu,» stāsta izpildītājs

Albumā piedalās arī tādi izpildītāji kā ansis (Ansis Kolmanis), EXPSR (Ronalds Aumeistars) un Easy Ez (Edgars Zeps).

Izpildītāja iepriekšējais mini albums «Escapism EP» tika nominēts Zelta Mikrofona balvai nominācijā «Labākais hip-hop albums».

www.facebook.com/REISSLV

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu