«Franco Franco» laiž klajā EP un aicina uz prezentācijas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju indīpopa grupa «Franco Franco» publicē otro mazalbumu (EP) «Moon + Light», kas tapis sadarbībā ar producentu Reini Sējānu («Instrumenti»). Albuma prezentācijas koncerts notiks 5. novembrī K.K. fon Stricka villā.

«Albums un tā nosaukums «Moon + Light» ir mūsu pašu daudzšķautņainās dabas atspoguļojums. Vienā mirklī esam nopietni, bet jau otrā melanholija ir kā ar roku noņemta un varam sirsnīgi izsmieties, – tāds ir cilvēka raksturs, kurā vienmēr tumšā puse spēlēsies ar gaišo,» atklāj grupas soliste un vārdu autore Elizabete Vētra.

Albumā iekļautas piecas dziesmas: deju ritmu caurstrāvotās «By the Lake», «Up», liriskā «Home», dramatiskā «Shaking Hands» un kinematogrāfiskā albuma tituldziesma «Moonlight», kurā jūtamas postroka iezīmes.

Albuma «Moon + Light» programmu koncertversijā varēs piedzīvot jau 5. novembrī K.K.fon Stricka villā. Tas būs skaņas un gaismas baudījums, piedaloties arī dziesminiecei Līvai Komarovskai, savukārt par deju ritmiem pēc koncerta gādās DJ Kārlis Ķilkuts. Nākamā gada sākumā paredzēta albuma prezentācijas tūre Latvijā un kaimiņvalstīs.

Prezentācijas koncertā albumu būs iespējams iegādāties par īpašu cenu.

Albums pieejams CD formātā, kā arī vietnēs Spotify, iTunes, Soundcloud un citos digitālās izplatīšanas kanālos.

«Franco Franco» darbojas kopš 2010. gada, 2013. gadā publicējusi debijas mazalbumu «Color Me» un šogad atgriezusies aktīvā muzikālajā darbībā, koncertējot tādos festivālos kā Playground Festival, Fono Cēsis, Piens Fest.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu