Nikolajs Puzikovs izdod ilgi gaidīto albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Trešdienas vakarā kafejnīcā «Bruņinieku 63» (Rīga, Bruņinieku iela 63) notika dziedātāja un Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirkņa Kārtības policijas Operatīvās vadības grupas kārtībnieka, seržanta Nikolaja Puzikova jaunā albuma prezentācijas pasākums. Albumā iekļautas 15 dziesmas, kuras ierakstītas laika posmā no 2010. līdz 2016. gadam ar dažādu dzejnieku vārdiem, no kurām pazīstamākās ir «Dievs tevi mīl» un «Ceļojums». Albums izdots sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti».

Nikolajs Puzikovs: «Kas lēni nāk, tas labi nāk. It kā jau tāds sīkums, bet ir sajūta, ka man ir dzimšanas diena un visi mani sveic. Ir sajūta, ka esmu ieviesis beidzot kārtību un rūpīgi apkopojis savas izpildītās dziesmas. Šis albums mani spēs motivēt rakstīt jaunas dziesmas. Albuma izdošana nebūtu iespējama bez manu draugu atbalsta, tādēļ saku īpašu paldies ģimenei, tuviniekiem, dziesmu autoriem un savai ierakstu kompānijai.»

Dziesmu kolekcijā iekļautas visas labākās dziedātāja izpildītās dziesmas, starp kurām ir arī dziesmu aptaujas «Muzikālā banka» uzvarētājdziesma «Dievs tevi mīl» un daudzi citi pēdējo 5 gadu laikā ieskaņotie skaņdarbi. Dziesmu sarakstā atrodas tādas šobrīd aktuālas dziesmas kā, kopīgi ar DJ Dween ierakstītās - «Ceļojums» un «Tu esi karsta», kura guvusi vērā ņemamus panākumus arī Lietuvā. Savukārt albuma tituldziesma tikai tagad sāk uzņemt apgriezienus un iekarot klausītāju sirdis. Portālā YouTube atrodamo Nikolaja dziesmu skatījumu skaits pārsniedz 3 miljonus.

Albumam kā papildus celiņi pievienotas dziesmu «Mana zeme zied» un «Te nu es esmu» angliskās versijas un duets ar Eviju Sloku Kārļa Būmeistera dziesmā « Tāpat vien».

Nikolaja ieskaņotās dziesmas rakstījuši un producējuši: Artūrs Palkevičs, Kaspars Dvinskis jeb DJ Dween, Mārtiņš Freimanis, Guntars Račs, Gatis Zotovs, Oskars Deigelis, Kārlis Būmeisters un citi.

Aplūko foto no svinīgā pasākuma!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu