Foto: Marija Naumova laiž klajā jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
References: API SITE

Otrdienas vakarā mājīgajā viesnīcas «Gutenbergs» restorānā dziedātāja Marija Naumova draugu un kolēģu lokā prezentēja savu jaunāko veikumu - albumu «Uz ilūziju tilta», kurā iekļautas desmit lieliskā franču ģitārista un komponista Sebastjena Žinjo komponētās dziesmas ar latviešu dzejnieku Jāņa Petera un Kārļa Vērdiņa tekstiem. Pasākumā, ko apmeklēja kinorežisors Jānis Streičs, mūzikas izdevēja Elita Mīlgrāve, komponists Juris Vaivods, Francijas institūta vadība u.c. prominences, skanēja gan pateicības runas, gan dziesmas no jaunā albuma.

«Šis albums ir mans simboliskais tilts starp abām mājām - Latviju un Franciju, tilts starp divām paaudzēm - manu paaudzi un vecāko paaudzi; tilts starp to, kāda biju pirms desmit gadiem, un to, kāda esmu tagad,» saka Marija Naumova, kura pavasarī plāno doties koncertturnejā pa Latviju, lai klausītājus iepazīstinātu ar savu jauno programmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu