Foto: «100 baltas dvēseles» prezentē jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdienas vakarā mūzikas namā «Daile» notika pašmāju grupas «100 baltas dvēseles» jaunā albuma «Vienaldzība» prezentācijas koncerts. Koncertā uz skatuves kāpa grupas pamatsastāva dalībnieki - Ivars Krasts, Alise Joste, Mārtiņš Jansons un citi. Aplūko foto no koncerta!

Jau ziņots, ka viena albuma daļa veltīta dziesmām latviešu valodā, kurām tekstu autori ir spilgtas personības, savukārt otra daļa ieskaņota angliski.

«100 baltas dvēseles» kā muzikāls projekts radās 2007. gadā, kopīgi muzicējot Mārtiņam Jansonam un Ivaram Krastam. Laika gaitā gan koncertos, gan ierakstu sesijās, sadarbojoties ar domubiedriem, apvienība nostiprinājusies kā trio. Kopš pirmās satikšanās kolektīvā muzicē arī Alise Joste.

Līdzīgi kā «100 baltu dvēseļu» debijas ierakstā, arī jaunā albuma «Vienaldzība» iemūžināšanā piedalījusies virkne viesmūziķu - komponists un klarnetists Jēkabs Nīmanis, bundzinieks Jānis Burmeisters, vijolniece Ilze Gagaine, čelliste Undīne Balode, tubists Ansis Nikolovskis un Pēteris Pāss. Ieraksta gala apstrādi veidojuši Gatis Zaķis un Braiens Pails.

Albums tiks izdots ierobežotā tirāžā - 500 eksemplāros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu