«Rīgas Modes» izdod jaunu singlu un izziņo Ziemassvētku balli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties svētku laikam, grupa «Rīgas Modes» izdod singlu «32. decembris» un izziņo gada noslēguma koncertu. Singls «32. decembris» izdots septiņu collu vinilā, kas būs pieejams ierobežotā 30 eksemplāru tirāžā. Platītes b-pusē iekļauta kaverversija 90. gadu sākuma grupas «Nejautā» dziesmai «Igaunijā sniegs». Abas dziesmas pieejamas arī «iTunes», «Spotify» un citos mūzikas servisos.

Kopā ar singlu «Rīgas Modes» izziņo savu Ziemassvētku balli, kas 22. decembrī norisināsies klubā «One One» (Šarlotes ielā 18A), un koncertā kā īpašie viesi piedalīsies apvienība «Polifauna». Biļetes uz pasākumu iegādājamas vietnē «eKase.lv», un pirmās 50 ir pieejamas par 7 eiro.

«Šis gads ir bijis diezgan mežonīgs, un pēc tādas vasaras mums vajadzēja nelielu radošo pauzi. Tūlīt jau būs janvāris, tāpēc mēs vēlējāmies šo posmu noslēgt ar klasisku grand finale balli, kurā ir konfeti, šampanietis un citas glamūra izpausmes. Mēs esam noilgojušies pēc rokenrola,» stāsta grupas dalībnieki.

Koncertā interesentiem būs iespēja tikt pie jaunā singla vinilā, kā arī albuma «Fantastiski» plates un citiem «Rīgas Modes» suvenīriem. Jāpiebilst, ka šogad izdotais albums nupat saņēmis arī Austras balvu, kas mūzikas žurnālistu, dīdžeju un industrijas profesionāļu vērtējumā tiek piešķirta gada labākajam pašmāju ierakstam.

www.facebook.com/rigasmodes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu