Spīķeru koncertzālē Anete un «MyRadiantU»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7. decembrī Spīķeru koncertzālē, Rīgā Ziemassvētku koncertā «Lielā svinēšana» ar jaunām dziesmām klausītājus iepazīstinās dziesmu autore un izpildītāja Anete Kozlovska («Tramplīni») un grupa «MyRadiantU». Īpašajā Ziemassvētku ieskaņas koncertā «Lielā svinēšana» pirmatskaņojumu plašākai publikai piedzīvos Anetes Kozlovskas dziesma «Kaut tuvāk vairs nevar būt».

«Šī dziesma man ir par kaut ko tik dziļu un tuvu... Es nezinu, vai man ir izdevies šajos vārdos ielikt to tuvumu. Es ļoti ceru, ka caur šo dzīvo ierakstu - muzikālo noformējumu, ar stīgu kvartetu, kas man vienmēr pašai plēsis dvēseli uz pusēm, to sadzirdēs un sajutīs. Jo man ļoti gribas, lai tā mūzika, ko es radu, aiziet līdz sirds dziļumiem,» par jauno dziesmu stāsta Anete.

Arī grupa «MyRadiantU» koncertā iepazīstinās ar jaunu dziesmu, kurai aranžējumus vairākām dziesmām īpaši šim koncertam un atskaņošanai kopā ar «NNN stīgu kvartetu» ir sarakstījusi Laura Jēkabsone. Vairāku dziesmu aranžējumus šim koncertam radījusi arī komponiste, grupas «Latvian Voices» dalībniece un 360TV raidījuma «Hobiju domnīca» vadītāja Laura Jēkabsone.

«Man liekas, ka mēs bieži to lielo svinēšanu nesasniedzam, jo mēs negatavojamies. Svētkiem gatavošanās ir ļoti svarīga. Līdzīgi kā, ja vēlies mājās sarīkot labu ballīti, ir jāgatavojas - ir jāizdomā, jāsaplāno, lai lai ir ko baudīt, jāuzaicina viesi. Savā ziņā šis koncerts gan man, gan Jānim un Ilzei no «MyRadiantU» ir gatavošanās Ziemassvētkiem, jo mums visiem tie ir lieli svētki. Un tāpēc mēs gribējām sagatavot šo koncertprogrammu mums pašiem, mūsu draugiem un ģimenēm, lai mēs varētu ieiet tajā lielajā svinēšanā,» aicina Anete.

Ziemassvētku koncertā «Lielā svinēšana» notiek 7. decembrī, Spīķeru koncertzālē, koncerta sākums 19:00, biļetes var iegādāties interneta vietnē www.ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu