Gobziņš turpina cīnīties par savu veselību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Paldies par kāju» - ar šādu nosaukumu vakar Rīgas Kongresu namā izskanēja mūziķa un dīdžeja Roberta Gobziņa koncerts. Atgādinām, ka pēc ugunsgrēka Gobziņa Pārdaugavas dzīvoklī, tēva nāves nopietni pasliktinājās arī viņa veselība, bija nepieciešama kājas operācija.

Gobziņa koncerts notika divās daļās. Pirmajā daļā varēja dzirdēt mūziķa vecās un jaunās dziesmas, savukārt otrajā daļā muzicēja koncerta īpašie viesi. Aplūko foto.

Atgādinām, ka oktobra beigās kā patecību par palīdzībubezmaksas lejupielādei Gobziņš publicēja 100 savas dziesmas.

Gobziņš intervijā «Latvijas Avīzei» stāsta, ka katru dienu garas stundas viņš pavada ārstniecības procedūrās – pirms diviem gadiem operēta viena gūža, protezēšanas operācija nepieciešama arī otrai. To gan varot veikt tikai pēc ilgāka laika, jo jāsadziedē sadragātais plecs, ko pavasarī koncerta laikā savainojis vēja izkustināts skaļrunis.

«Veselības uzturēšanai nedēļā aiziet trīs līdz septiņi simti eiro.

Dārgākie ir izmeklējumi un plazmas injekcijas, turklāt valsts apmaksā tikai desmit fizioterapijas seansus gadā, taču esmu izvirzījis mērķi līdz aprīlim atbrīvoties no invaliditātes, tāpēc nepieciešams intensīvs ārstēšanas plāns,» skaidro mūziķis.

Intervija ar Goziņu www.la.lv

Novēlam Gobziņam veselību un izturību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu