Foto: «Rīgas modes» Ziemassvētku koncerts «One One»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Ceturtdienas vakarā pārpildītā Rīgas klubā «One One», Šarlotes ielā 18a, notika pašmāju grupas «Rīgas modes» koncerts «Ziemassvētku balle». Tuvojoties svētku laikam, grupa izdevusi singlu «32. decembris», kas izdots septiņu collu vinilā un pieejams ierobežotā 30 eksemplāru tirāžā. Šo, kā arī citus grupas ierakstus varēja iegādāties koncertā!

Kā īpašie viesi koncertā piedalījās jaunā apvienība «Polifauna». Savukārt kopā ar Kalvi Bormani un kompāniju uz skatuves kāpa reperis ansis, kurš izpildīja divas dziesmas, un Jānis Žilde, kurš kopā ar grupu nodziedāja nu jau pirms vairāk nekā desmit gadiem izdoto projekta «Raadio» singlu «Automāts».

«Šis gads ir bijis diezgan mežonīgs, un pēc tādas vasaras mums vajadzēja nelielu radošo pauzi. Tūlīt jau būs janvāris, tāpēc mēs vēlējāmies šo posmu noslēgt ar klasisku «grand finale» balli, kurā ir konfeti, šampanietis un citas glamūra izpausmes. Mēs esam noilgojušies pēc rokenrola,» par koncertu izteicās grupas dalībnieki.

Aplūko foto!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu