Ogres projekts «WRTH & Lunatica Orchestra» izdod albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ogres elektroniskās un fankmūzikas muzikālais projekts «WRTH & Lunatica Orchestra» (saīsinājums no We Are The Heats), kuru izveidojis Reinis Jakobsons («Dun Dun», «Craft B», «Martas asinis»), laidis klajā jaunu albumu «Ogres putni».

Reinis Jakobsons ar mūzikas producēšanu, radīšanu, spēlēšanu un komponēšanu nodarbojas jau kopš 90. gadu beigām. Sākotnēji darbojies vienā mūzikas grupā kopā ar šobrīd Latvijā un ārpus tās pazīstamo jauno komponistu Oskaru Herliņu laikos, kad viņš vēl nebija īsts komponists. Pēcāk sekoja repmetāla grupa «Skinflint», ar kuru viens no retajiem koncertiem bija 2000. gada festivālā «Tabūns».

Pēdējos gados saistīts ar grupu «Martas asinis».

«Šobrīd aktīvo koncertdzīvi esmu nolicis malā un pārsvarā strādāju pie ierakstiem savā Ogres studijā,» Jakobsons atklāj TVNET. «Šā projekta - «WRTH & Lunatica Orchestra» saknes meklējamas, kad kādu laiku dzīvoju ārpus Latvijas un mani uzaicināja piedalīties kādā galerijā vienā fotoizstādes atklāšanā Londonas hipsteru epicentrā Šortdičā.»

«Šis albums ir veltījums visiem Ogres putniem. Tiem kas ir, bija un būs,» piebilst Reinis Jakobsons.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu