Ropažu vēsturiskajā parkā notiks «R&B Bluesfestival»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. jūnijā Ropažu vēsturiskajā parkā Juglas upes krastā labas mūzikas cienītājus pulcēs pirmais «R&B bluesfestival», informē rīkotāji. Festivāla mērķis ir popularizēt kvalitatīvu blues, soul un r&b mūziku. Klausītājus priecēs mūziķi no Baltijas valstīm, Eiropas un ASV.

Uzstāsies: Big Daddy Wilson (ASV), Justina Lee Brown (NG), «Very Cool People», «Fortress Blues Band», grupa no Tartu «CatHouse Radio» un paši Latvian Blues Band u.c.

Foto: Publicitātes foto

«17 gadu laikā redzēti, dzirdēti pasaules labākie blues mākslinieki, iepazīti jauni draugi un uzkrāta liela pieredze! Tāpēc nolēmām rīkoties paši,» saka grupas Latvian Blues Band dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis.

Latvian Blues Band ir viena no starptautiski atzītākajām Latvijas grupām, kas kopš dibināšanas aktīvi koncertējusi un koncertē visā pasaulē, kā arī piedalījusies pasaules lielākajos blūza festivālos.

Festivālu organizē R&B Productions sadarbībā ar Ropažu novada pašvaldību.

Biļetes jau ir pieejamas www.bilesuparadize.lv.

Festivāla organizatori aicina apmeklētājiem ņemt līdzi savu sēžamrīkus - saliekamos krēslus, piepūšamos pufus, tādējādi varēs izvēlēties sev tīkamu festivāla koncertprogramas baudīšanas vietu. Uz festivāla norises vietu - Ropažiem, var nokļūt arī ar sabiedrisko transportu, info - www.galssbuss.lv (skat. autobusus uz Ropaži).

Festivāla ietvaros būs iespēja nobaudīt tradicionālos Amerikāņu ēdienus, kā arī dažādas alus un viskija šķirnes no ASV - par to visu parūpēsies Road Cafe.

bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu