Busulis bauda sauli Taizemē. Vai uz «Muzikālo banku» ieradīsies?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @intarsbusulis

2008. gadā «Muzikālajā bankā» Intars Busulis uzvarēja ar Kārļa Lāča dziesmu «Brīvdiena», savukārt šogad viņš finālā iekļuvis ar kompozīciju «Miglas rīts». Tiesa, ja dziesma uzvarēs, tad balvu Busulim, iespējams, nāksies sūtīt pa pastu.

(papildināts viss teksts)

Kāpēc? Mūziķis šobrīd ar ģimeni bauda atvaļinājumu Taizemē un uz «Muzikālās bankas» noslēguma ceremoniju visticamāk neieradīsies.

Kaut gan, pirms vairākām stundām viņš savā «Instagram» ;publicējis attēlu, ka parakstu, ka atvadās no Taizemes, un viņa nākamā pietura - «Muzikālā banka». Varbūt tomēr Intars sagādās pārsteigumu, un uz ceremoniju paspēs.

Nu ko, Taizeme, uz redzēšanos ... ??? ... Mēs dodamies Mājās .. ? ... Ну что, Тайланд, до свидания... ??⭐️?? ... Мы едем Домой ... ⛪️ ... #uzDrīzuTikšanos #доСкорого #NākamāPieturaMuzikālāBanka #NākamāPietura #NakamaPietura #uzVentspili

A photo posted by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

?? ... ? ... ? ... #lostinphuket #NakamaPietura #NākamāPietura

A photo posted by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas «Muzikālā banka» apbalvošanas ceremonija jau sestdien Ventspils olimpiskajā centrā un LTV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu