Balsojums «Muzikālajā bankā» ir sācies!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Pirms dažām minūtēm Ventspilī noslēgusies «Muzikālās bankas» fināla pretendentu uzstāšanās. Sākusies balsošana. Kopumā gada laikā muzikālajā bankā tika noguldītas 107 dziesmas, un šovakar viena no tām iegūs gada mīlētākās dziesmas statusu. Koncertpasākuma tiešraidi jau no pulksten 19 var vienlaikus dzirdēt Latvijas radio 2 un vērot LTV1. Plkst. 21.25 TV tiešraide no Ventspils turpināsies.

Aplūko bildes no ģenerālmēģinājuma.

Pagaidām publikas lielākā atsaucība bijusi grupas «Prāta vētra» un «Musiqq» puišu dziedātājai melodijai «Debesis iekrita tevī».

Starp fināla kompozīcijām iekļuvusi arī «Līvu» un Buka dziesma, taču Buks uzstājās bez ģitārista Ainara Virgas, kurš esot apslimis.

Šogad nedaudz ir mainīta uzvarētāju noskaidrošanas kārtība. Jau tradicionāli vērtīgāko dziesmu noteiks klausītāji un Muzikālās bankas ekspertu padome proporcijās 50/50, taču, lai balsojuma rezultātos saglabātu intrigu līdz pēdējam brīdim, pirmoreiz nolemts balsošanā iesaistīt arī TV tiešraides skatītājus. No jau fiksētā rezultāta šiem balsotājiem piederēs 50% vērtējuma, tātad būtībā radioklausītājiem un ekspertiem būs ietekme 25% rezultāta katram, bet tiešraides balsotājiem - 50%, kas savukārt nozīmē to, ka Ventspilī viss var apgriezties kājām gaisā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu