Līdzskaņa - jauns atbalsta fonds mūziķiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 8. februārī, plkst.11 Rīgas restorānā «Kas dārzā», Radio ielā 1, norisināsies Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) dibinātā sociālā atbalsta fonda «Līdzskaņa» sadarbības līguma parakstīšana ar organizāciju «Ziedot.lv», informēja fonda pārstāve Gita Berce.

Fonda mērķis ir sniegt finansiālu, praktisku, emocionālu atbalstu izpildītājiem un fonogrammu producentiem, lai palīdzētu atveseļoties, kā arī pārvarēt pēkšņus zaudējumus un grūtības dzīvē, kas vienlaikus liegušas māksliniekiem iespēju attīstīt savu radošumu un apgrūtinājušas sadzīvi, tādējādi arī izolējot māksliniekus no ierastās ikdienas vides.

Savukārt «Ziedot.lv» darbojas tajās jomās, kur valsts vai pašvaldības finansējuma nav, vai tas ir nepietiekams, bet līdzcilvēkiem ļoti nepieciešams.

Fonda atklāšanā piedalīsies fonda «Līdzskaņa» valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve un izpilddirektore Liena Grīna, kā arī «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimanta. Tāpat pasākumā ar īsu runu un priekšnesumu uzstāsies dziedātāja Olga Rajecka.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu