Bukmeikeri prognozē pirmo četrinieku «Supernovas 2017» pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Svētdien televīzijas ekrānos varēsim vērot konkursa «Supernova 2017» pirmo atlases kārtu. Ik gadu Latvijas iedzīvotājus sagaida svarīgs un atbildīgs uzdevums izlemt, kuru no Latvijas mūziķiem sūtīt pārstāvēt valsti prestižajā «Eirovīzijas» konkursā. Teju visa Latvija izsaka viedokli un iesaistās piemērotākā kandidāta meklēšanā, arī «Triobet» bukmeikeri ir nolēmuši izteikt viedokli, kurš, viņuprāt, ir visreālākais Latvijas pārstāvis konkursam. «Triobet» bukmeikeri norāda, ka vislielākās izredzes iekļūt pusfinālā ir Mikam Dukuram, Lindai Leen, Katrīnai Cīrulei un Edgaram Kreilim.

Konkursam «Supernova 2017» pieteicād teju 90 dalībnieki, žūrija izvēlējās 22 labākos, kuri turpinās cīņu par pirmo vietu un iespēju pārstāvēt Latviju «Eirovīzijā». Šogad dalību šovā pieteikuši gan Latvijā popularitāti iemantojuši, gan jauni perspektīvi mūziķi. «Triobet» bukmeikeri uzsver, ka izpildītāju līmenis šogad ir krietni audzis, tamdēļ izvēlēties pirmās atlases kārtas četrus dalībniekus, kas turpinās startēt pusfinālā, varētu būt visai grūti.

Ilglaicīgajam «Eirovīzijas» atlases kārtu dalībniekam Mikam Dukuram šogad ir vislielākās izredzes iegūt «biļeti» uz pusfinālu, norāda bukmeikeri, piešķirot 83% iespējamību. Latvijā jau iemīļotajai un atzinību ieguvušajai dziedātājai Lindai Leen, kura nesen izdevusi jaunu ierakstu albumu, arī prognozēta diezgan liela iespējamība iekļūt četriniekā, kas startēs pusfinālā. Bukmeikeri piešķir viņai 76% iespējamību. Šarmantajai dziedātājai Katrīnai Cīrulei, kas jau iepriekšējos gados startējusi atlases kārtās, bukmeikeri piešķīruši augstu 60% iespējamības rādītāju. Pusfināla pretendentu sarakstu noslēdz solo mākslinieks Edgars Kreilis, bukmeikeri norāda, ka viņam pastāv 50% iespēja startēt nākamajās kārtās.

Savukārt nesen nodibinātajai grupai «Crime Sea» un vienai no spilgtākajām latviešu indie – pop grupām «Franco Franco» «Triobet» bukmeikeri piešķir 40% iespējamību iekļūt nākamajā kārtā. Māksliniekam ar pseidonīmu «First Question» «Triobet» bukmeikeri piešķir 25% cerību tālākai dalībai konkursā «Supernova 2017».

Puišu grupai «Rock’n’Berries», māksliniecei Annai Zankovskai un hiphopa izpildītājam «Pikaso» piešķirta vienlīdzīga, 14% iespējamība tālākai dalībai «Supernova 2017» konkursā. Turpretim mūziķim Laurim Valteram pēc «Triobet» bukmeikeru prognozēm viszemākais vērtējums, tikai 10%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu