Linda Leen izsludina papildkoncertu Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Linda Leen, kura gada sākumā laida klajā autordziesmu albumu «Digital Church» un pagājušājā nedēļā LTV1 raidījumā «Supernova 2017» ar dziesmu «Who is in Charge» ieguva ceļazīmi uz konkursa pusfinālu, izsludina turnejas papildkoncertu koncertzālē «Palladium» Rīga 17. martā.

«Koncerts ir publikas un mūziķu savstarpējās atkarības saldais piepildījums. Brīdis, kad mūzika pa īstam dzīvo, kad tā savieno mākslinieku un klausītāju šeit un tagad neatkārtojamā, kopīgi radītā pieredzē, kas paliks tikai starp mums,» tā Linda Leen.

Albuma «Digital Church» pirmatskaņojuma koncertu sērija gaidāma jau pēc mēneša, tās ietvaros Linda Leen 11. martā uzstāsies Latgales vēstniecībā «Gors», Rēzeknē, 16. un 17.martā koncertzālē «Palladium Rīga», 19. martā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» un 26. martā koncertzālē «Lielais dzintars» Liepājā.

Biļetes uz koncertiem pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā – bilesuserviss.lv. Uz koncertiem Palladium Rīga pieejamas īpašas VIP biļetes trešā stāva balkonā, kas nodrošina koncerta baudīšanu pie galdiņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu