Grēviņa tērps, dziesma krieviski... par ko vēl tauta cepas tviterī?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Raimonds_B

Ja ierakstām sociālajā tīklā «Twitter» tēmturi #ltvsupernova, tad ir skaidrs, ka cilvēkiem Eirovīzijas nacionālajā atlasē «Supernova 2017» rūp ne tik daudz pašas dziesmas kā viss cits, kas ir ap šo konkursu. Pagājušonedēļ ļaudis apsprieda Lindas Leen iedegumu, bet šoreiz temati bija vairāki.

Kā jau allaž, skatītāji izteica savus komentārus par tērpiem, gan tiem, kuri mugurā šova vadītājiem, gan tiem, kurus izvēlējušies mūziķi. Īpaši ļaudis pasmējušies par dīdžeja Toma Grēviņa skatuves tērpu. Kāds asprātis brūnīgo kreklu salīdzinājis ar «Līvu» dziedātāja Jāņa Groduma mēteli. Bija arī tādi, kas saskatīja izteiktas līdzības Grēviņa un Markus Rivas tērpu izvēlē.

Visa cita starpā ilggadējam Eirovīzijas dalībniekam Rivam izteikta gan līdzjūtība par zaudējumu, gan, protams, arī kāds dzēlīgāks vārds.

Kāds fiksējis arī brīdi, kad uzvarētāju paziņošanas laikā Riva, acīmredzami vīlies, pamet skatuvi.

Tikmēr viens no Eirovīzijas veterāniem Lauris Reiniks ierakstījis, ka viņš uzskata, ka krieviski dziedāt nav pareiza izvēle. Uz to viņam atbildēja Intars Busulis, kurš pirms vairākiem gadiem piedalījās nacionālajā atlasē ar dziesmu krievu valodā.

Un vēl dažas tviterpērles:

Svētdien noskaidrojās vēl četri dalībnieki, kas iekļuvuši «Supernovas 2017» pusfinālā. Vislielākās skatītāju un žūrijas locekļu simpātijas atlases raidījumā izpelnījās grupa «My Radiant You», taču vēl četriniekā iekļuva The Ludvig, Santa Daņeļeviča un «Triana Park». Ilggadējais Eirovīzijas dalībnieks Markus Riva palika aiz strīpas.

Atgādinām, ka pagājušonedēļ četriniekā iekļuva Linda Leen, «Franco Franco», Lauris Valters un Miks Dukurs.

Šie dalībnieki turpina cīņu par ceļazīmi uz «Eirovīzijas» dziesmu konkursu, kas šogad norisināsies Ukrainā. Jau pēc divām nedēļām viņi turpinās dalību atlases pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu