Šovakar «Supernova 2017» cīņa par iekļūšanu finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 19. februārī, noskaidrosim konkursa «Supernova 2017» četrus finālistus, kuri vēl pēc nedēļas cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija». Priekšroka tiks dota skatuves pieredzei vai jaunības pievilcībai? To uzzināsim 19. februārī plkst.21:25 LTV1 ēterā!

Kā zināms, pusfinālā redzēsim šādus māksliniekus un viņu izpildītās dziesmas: Lauri Valteru ar «Magic Years», Lindu Leen ar «Who is in Charge», grupu «Franco Franco» ar «Up», Miku Dukuru ar «Spiritual Priest», Santu Daņeļeviču ar «Your Breath», The Ludvig ar «I’m In Love With You» «Triana Park» ar «Line» un «My Radiant You» ar «All I Know». Savus favorītus iespējams atbalstīt jau tagad - klausoties to dziesmas straumēšanas vietnē Spotify, jo katrs klausījums tiek ņemts vērā kopējā skatītāju balsojumā.

Žūriju arī pusfinālā jau tradicionāli pārstāvēs Kaspars Roga, Guntars Račs, un DJ Rudd. Kā ceturtais šoreiz būs Petri Manonens (Petri Mannonen) no ierakstu kompānijas «Universal Music Group» (Somija), kurš kopā ar kompānijas A&R departamentu piedalījās «Supernova 2017» dziesmu atlasē.

Arī otrā «Supernova 2017» atlases tiešraide 12. februārī kļuva par svētdienas skatītāko raidījumu Latvijā, pie televizora ekrāniem to noskatījās nedaudz vairāk kā 130 000 skatītāju, internetā tiešraidi vēroja vairāk nekā 13 000 skatītāju.

"Supernova 2017" žūrija (Intars Busulis, Kaspars Roga)
"Supernova 2017" žūrija (Intars Busulis, Kaspars Roga) Foto: Lauris Vīksne, Picture Agency

Vēl ir palicis neliels skaits biļešu uz svētdienas «Supernova 2017» tiešraidi. Tās par 10 eiro iespējams iegādāties www.ekase.lv. Biļetes uz konkursa finālu 26.februārī varēs iegādāties no nākamās pirmdienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu