Šonedēļ elektroniskās mūzikas tīklošanās vakars «Treniņu trešdiena»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baida

22. februārī, no plkst.19 līdz 23 Rīgas klubā «One One», Šarlotes ielā 18a, norisināsies šī gada otrais Latvijas elektroniskās mūzikas tīklošanās un pieredzes apmaiņas vakars «Treniņu trešdiena», informēja pasākuma organizatoru pārstāve Elīza Āboltiņa.

Pasākuma izglītojošās daļas laikā pašmāju modulāro sintezatoru ražotāja «Erica Synths» pārstāvji Ģirts Ozoliņš un Kodek stāstīs par kompānijas attīstības vēsturi un motivāciju sākt modulāro sintezatoru ražošanu, par viņu ražoto sintezatoru iespējām un īpatnībām, kā arī ieskicēs modulāro sintezatoru kultūras ainu mūsdienās, apskatot gan instrumentu dažādās iespējas, cenu diapazonus un pieejamību, kā arī mūsdienu mūzikas instrumentu aktualitātes.

Savukārt austiņu un studijas monitoru kalibrācijas programmatūras izstrādātāja «Sonarworks» pārstāvis Kārlis Auziņš runās par neizbēgamajām problēmām, ko mūzikas producentiem sagādā akustiska un kā tās novērst, kā austiņas var padarīt par uzticamu rīku darbā ar mūziku, kā arī atbildēs uz jautājumu - kā producēt, ja mūzika uz katras skaņas sistēmas skan citādi.

«Treniņu trešdienas» muzikālās daļas koncertprogrammā uzstāsies Kodek un Marta Smilga, kā arī «Figūras» un «Dripkoord». Pēc katras uzstāšanās tiks dots laiks sarunai starp mūziķi un klausītājiem, runājot par mūzikas producēšanas detaļām, izmantotajiem instrumentiem, tehniskajiem risinājumiem un personisko pieredzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu