Zināmas četras dziesmas, kas cīnīsies par ceļazīmi uz Eirovīziju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien LTV Zaķusalas studijā tika noskaidrotas konkursa «Supernova 2017» četras fināldziesmas, kuras jau pēc nedēļas cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» Ukrainā. Un finālā redzēsim - «Triana Park» ar «Line», «My Radiant You» ar «All I Know», The Ludvig ar «I’m In Love With You» un Santu Daņeļeviču ar «Your Breath».

Aiz pirmā četrinieka palika Miks Dukurs ar «Spiritual Priest», Linda Leen ar «Who is in Charge», «Franco Franco» ar «Up» un Lauris Valters ar «Magic Years».

Žūriju šajā pusfinālā jau tradicionāli pārstāvēja Kaspars Roga, Guntars Račs, un DJ Rudd. Ceturtais šoreiz bija Petri Manonens (Petri Mannonen) no ierakstu kompānijas «Universal Music Group» (Somija), kurš kopā ar kompānijas A&R departamentu piedalījās «Supernova 2017» dziesmu atlasē.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad notiks Ukrainas galvaspilsētā Kijevā – pusfināli 9. un 11. maijā, bet fināls 13. maijā. Latvija startēs dziesmu konkursa pirmā pusfināla otrajā daļā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu