Ozols dodas koncertturnejā «Laika kapsula»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa izpildītājs Ozols, kas pagājušā gada nogalē atzīmēja 20. gadus uz skatuves, šā gada martā un aprīlī dodas koncertturnejā «Laika kapsula». Koncerti paredzēti vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Saldū, Liepājā, Valmierā, Cēsīs, Ogrē, Jelgavā un Alūksnē.

Precīza informācija par koncertu datumiem pieejama mājas lapā www.laikakapsula.lv.

www.laikakapsula.lv

Rīgā paredzētajam koncertam pirmās 150 biļetes pieejamas par īpašu cenu.

Biļetes šeit:

«Laika kapsula ir veltīta divdesmit gadiem uz skatuves, un šajā turnejā mēs izpildīsim dziesmas no grupas «Fact» daiļrades, kā arī no manām relīzēm «Cieņa un mīlestība, «Neatkarība», «Atpakaļ nākotnē», «Streetshop mixtape Vol. 1», kā arī būs iespējams kāds pirmatskaņojums no topošā albuma,» par gaidāmajiem koncertiem saka Ozols. «Šī koncertprogramma ir īpaša ar to, ka mēs izpildīsim dziesmas, ar ko es pats nebiju nekur uzstājies vairāk nekā 15 gadus, mēs kopā ar pavadošo sastāvu - Riku Fedu, Māru Katarsku un Montu Ķimeni esam atdzīvinājuši tādus singlus kā «Creepin Shadows», «Bokss», «Neko 2005», kas paredzētajos koncertos stāvēs blakus maniem jaunākiem veikumiem.

Foto: Publicitātes foto

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību sāka 1996. gadā grupu «Fact» un «Rool Makaz» sastāvā. Solokarjeru sāka aizvadītā gadu desmita sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» (2000), pēc kura sekoja albums «Cieņa un mīlestība» (2001), «Augstāk, tālāk, stiprāk» (2002), «Dūzis» (2003) un 2009. gadā izdotais albums «Neatkarība». Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu «Atpakaļ nākotnē». Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību «Austrumubloks» viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, vienīgais no latviešu hiphopa izpildītājiem sasniedzis divas reizes Zelta diska statusu ar albumiem «Cieņa un mīlestība», «Augstāk, tālāk, stiprāk» un četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, turklāt aizvadītajā gadā «Zelta mikrofona» balvu tieši par atgriešanās albumu «Atpakaļ nākotnē».

Foto: Publicitātes foto

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu