Bukmeikeri prognozē, ka ceļazīmi uz Eirovīziju iegūs «Triana Park»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesmu autoru un izpildītāju konkursā «Supernova 2017» varētu uzvarēt grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line», prognozē uzņēmums «Optibet».

«Triana Park» izpildītās dziesmas «Line» uzvaru konkursā «Supernova 2017» un līdz ar to arī došanos uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Ukrainā «Optibet» bukmeikeri novērtējuši ar 52% iespējamību. «Spilgtais Agneses Rakovskas tēls, eiropeiskais skanējums un muzikālā tonalitāte ir tikai daži no aspektiem, kas ļāvuši grupai iegūt favorīta statusu,» norāda bukmeikeri.

28% uzvaras varbūtību «Optibet» bukmeikeri prognozē mūziķim «The Ludvig» ar dziesmu «I'm In Love With You». Pēc «Optibet» ekspertu domām, mūziķim izdevies savaldzināt krietnu daļu klausītāju, ko apliecina jau gandrīz 100 000 dziesmas klausījumu mūzikas atskaņošanas vietnē «Spotify».

Mazākas izredzes uzvarai konkursā «Optibet» bukmeikeri prognozē ir grupai «My Radiant You» (12%) un Santai Daņeļevičai (8%). Abi izpildītāji sevi godam pieteikuši uz televīzijas muzikālās skatuves, ko apliecina dalība fināla kārtā, tomēr, pēc bukmeikeru domām, šo izpildītāju dziesmas sevī mazāk iekļauj «Eirovīzijas» formāta skanējumu.

Jau ziņots, ka dziesmu konkursa «Supernova 2017» finālā par tiesībām pārstāvēt Latviju «Eirovīzijā» cīnīsies grupas «Triana Park» un «My Radiant You», kā arī izpildītāji «The Ludwig» un Santa Daņiļēviča.

Konkursa «Supernova 2017» pusfinālā uzvarēja «Triana Park» ar dziesmu «Line», kuras autori ir Agnese Rakovska, Kristaps Ērglis un Kristians Rakovskis.

Konkursa «Supernova 2017» uzvarētājam būs iespēja pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija», kas šogad notiks Kijevā, Ukrainā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu