Bukmeikeri prognozē «Supernova 2017» fināla iznākumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Picture Agency

Jau ceturto svētdienu konkursa «Supernova 2017» līdzjutēji pavada pie televīzijas ekrāniem, jūtot līdzi mūziķiem, kas sacenšas par iespēju pārstāvēt Latviju «Eirovīzijā». Triobet bukmeikeri norāda, ka cīņa būs sīva, bet viņuprāt vislielākās iespējas uzvarēt ir grupai «Triana Park».

«Triobet» bukmeikeri norāda, ka iespējamā uzvarētāja prognozēšana varētu būt diezgan grūta, jo šoreiz lēmumu pieņems skatītāji. Tomēr izvērtējot dziesmu klausīšanās skaitu mūzikas straumēšanas vietnē Spotify, izkristalizējās aina, ka favorīta pozīcijā ir grupa «Triana Park». Arīdzan pēc «Triobet» bukmeikeru uzskatiem šai grupai pastāv 40% iespējamība pārstāvēt Latviju uz «lielās» skatuves.

Kā nākamo iespējamāko kandidātu uzvarai bukmeikeri izvirza jauno un perspektīvo mūziķi The Ludvig, šim mūziķim netrūkst atbalstītāju, tamdēļ viņam tiek piedēvēta 35% iespējamība plūkt laurus muzikālajā konkursā. «Triobet» bukmeikeri norāda, ka The Ludvig sastāda nopietnu konkurenci «Triana Park», tamdēļ, tas nebūtu brīnums, ka skatītāji par uzvarētāju izvēlētos tieši viņu. Savukārt grupai «My Radiant You», kas pagājušo gadu arīdzan bija diezgan tuvu uzvarai, bukmeikeri prognozē nedaudz mazāku 15% varbūtību saņemt vislielāko skatītāju balsojumu. Nedaudz atpaliekot, mūziķei Santai Daņeļevičai, kas uz lielās skatuves parādījusies pavisam nesen, «Triobet» bukmeikeri paredz 10% iespējamību pārstāvēt Latviju Ukrainā.

Uzzini, kas Latviju pārstāvēs «Eirovīzijā» – Ukrainā, Kijevā, skatoties «Supernova 2017» fināla raidījumu 26. februārī plkst. 21.25 kanālā LTV1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu