25 gadus vecais «Dzelzs vilks» dārdina «Palladium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Latvijā ir iedibinājusies dīvaina tradīcija - nevis atzīmēt kādu noteiktu gadskaitli kopš zīmīga albuma izdošanas, bet atzīmēt pašas grupas dibināšanas jubilejas. Arī rokgrupa «Dzelzs vilks» pagājušogad sāka svinēt savu 25 gadu jubileju, izdeva divu disku labāko dziesmu izlasi, un vakar ar koncertu «Dziesmas pilnmēness naktī» Palladium pielika šīm svinībām treknu un skaļu punktu.

90. gadu sākumā Mālpilī dibinātais Dzelzs vilks ir viena no retajām savas paaudzes apvienībām, kura turpina radoši strādāt, attīstīties un izdot jaunus ierakstus, un par to mēs šos vīrus cienām.

Jubilejas koncertā, kas ilga 2,5 stundas, uz «Palladium» skatuves kāpa «Dzelzs vilks» pašreizējais sastāvs: Juris Kaukulis, Mārcis Judzis, Kaspars Tobis un Kārlis Alviķis, kā arī kādreizējais grupas dalībnieks Armands Butkevičs un aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Koncerta vizuālo ietērpu veidoja video mākslinieki Pēteris Brīniņš un Pēteris Riekstiņš, kā arī gaismu mākslinieks Oskars Timbars.

Pirms «Dzelzs vilka» koncerta uzstājās performances māksliniece un mūziķe Elizabeta Lāce.

Aplūko foto no koncerta!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu